Fyll ut skjema for å sende en uforpliktende forespørselKaos Trykkeri trykker klær til de aller fleste formål. Små og store opplag går lekende lett, å ingen ordrestørrelse er til hinder for å personaliserte hvert enkelt plagg dersom ønskelig. Produksjon av trykk foregår i Norge, å ingen jobber blir outsourcet til utlandet. Alikevell klarer vi å opprettholde konkurransedyktige priser.

Kaos Trykkeri produserer til både små og store anledninger. Om det er til ett utdrikningslag, giveaways til potensielle kunder, eller uniformer til bedriften, så har vi ett utvalg som dekker de aller fleste behov. 

Produksjonen består av flere teknikker, men hoved teknikken vår kalles «DTF» – Direkte-til-film. Ett spesialblekk printes på en film som blir tilført lim og herdet, før trykket plasseres på ønsket plass å presses med en varmepresse for å oppnå rett trykk og varme for å oppnå den beste holdbarheten.

Klær med trykk av logo eller design er ypperlig for å bli skape lokal synlighet, tilhørighet og identitet. Bruk av uniform gjør at kundene kjenner deg igjen, å kollegaer blir en del av samholdet i bedriften. 

Å ha klær med egne, unike design er en flott måte å gi utrykk for personalitet og kreativitet. 

Vi stiller selvsagt med muligheten for at du kan bestille den mengden du ønsker, om det er en eller tusen. Dette gjør deg også muligheten til å bestille ett prøveeksemplar, slik at du kan ta og føle på produktet før du tar det endelige valget på en stor ordre. 

Ring oss på 98113992 eller send en henvendelse via skjema, så kontakter vi deg. Det er selvsagt helt uforpliktende!

Det lille trykkeriet i Kragerø

Ressurser

Om oss

Kontakt oss

Våre tjenester

Kurs