Strykemerker

Ditt design

Enkel påføring

Hos oss legger du inn ditt eget design i vår designmodul, deretter printer vi designet og sender det til deg i posten. Merket du bestiller festes enkelt på plagget ved hjelp av ett strykejern. Kjapt, enkelt og billig uten kompromiss med kvalitet. Velg om du ønsker å designe ett område på A4 eller A3 – Fyller du hele arket er det mer økonomisk. Vår prissetting baserer seg per ark, ikke per logo eller design. 

Merker til alle tekstiler

Våre strykemerker kan brukes på de aller fleste tekstiler. Om det er en fullfarge logo, størrelsesmerker til tøy eller ett kult design til festen, så er det like enkelt!

Print

Kvalitet på topp`

Høyoppløselig, fargerikt og enkelt

Med høymoderne print teknologi kan du få ekte topp kvalitet rett på egne plagg

Har du tekstiler fra en annen leverandør, noe liggende bakerst i skapet, eller er i fornyelsesmodus, så er det perfekt å kjøpe kun trykk, ikke hele plagget! Miljøvennlig er det også!

Sånn virker det!

Legg inn ditt eget design

Lag designet i Canva, photoshop eller en i en annen designer. Lagre det som transparent PNG i ønsket størrelse

Last opp i designeren

Åpne designeren på vår nettside, å velg ønsket printflate, A3 eller A4. Du fyller opp arket med akkurat hva du vil, å prisen påvirkes ikke om det er fult, mange eller få 

Stryk på merket

Når pakken kommer, er det bare å dra frem strykejernet, å presse det på. Superenkle instruksjoner ligger selvsagt sammen med merkene dine!

Print

Dine design – Dine plagg

Trykk dine egne design på plaggene. Russetid, logoer, promoteringer – Du bestemmer!